Home Over ons Behandelingen Contact
   

Al 22 jaar is Fysiotherapie Van Greuningen een begrip in de Hoeksche Waard
Jarenlang voeren Paul van Greuningen met zijn vrouw Ineke van Greuningen de “Fysiotherapiepraktijk van Greuningen”: fysiotherapie met veel persoonlijke aandacht. Totdat ze besloten dat het tijd was om de praktijk uit te breiden met een extra specialisatie waarmee de dienstverlening substantieel vergroot zou worden.

Zij kenden Esther Berwers al en vonden dat zij met de Manuele therapie perfect in het team zou passen. Esther, Paul en Ineke vormen nu een maatschap. Een nieuw gezicht, dus een nieuwe naam: “Fysiotherapie Mijnsheerenland Van Greuningen & Berwers”.

Fysiotherapie Mijnsheerenland biedt nu een uitgebreid pakket aan Fysiotherapie.

Algemene Fysiotherapie bevat oefentherapie, massagetechnieken, mobilisaties van gewrichten. Sportfysiotherapie voor sporthervatting met gerichte trainingsopbouw begeleiding. Tevens kunnen mensen met klachten aan bekken(-bodem) bij ons terecht.
Kinderfysiotherapie behandelt kinderen met een ontwikkelingsachterstand of aandoening aan de zintuigen, organen, zenuwstelsel of houdings- en bewegingsapparaat. Hierbij kunt u denken aan baby’s met een asymmetrie en/of een voorkeurshouding, te vroeg geborenen met een motorische achterstand, een te lage of juist te hoge spierspanning, coordinatieproblemen, schrijfachterstand of ademhalingsproblematiek. Er wordt dan geoefend om motorische vaardigheden te optimaliseren of aangeleerd met minder mogelijkheden goed te functioneren.
Nu ook Manuele therapie voor mensen met klachten aan gewrichten (zoals lage rugpijn, nek- en hoofdpijn, heup, knie, enkel, pols, elleboog of schouderpijn), duizeligheid of bewegingsbeperking. De Manueel therapeut kan met zijn manipulaties en gespecialiseerde mobilisatietechnieken de bewegingsbeperkingen opheffen en daarmee pijn verlichten.


Meer informatie?
Kijk voor onze therapeuten op deze pagina of als u vragen heeft, ga naar onze contactpagina. Voor verdere vragen of een afspraak maken kunt u bellen naar 0186-601414.

 

 

 

 

 

                                        Home | Over ons | Behandelingen | Contact   Sitemap